Τα πρώτα......

Τεχνικά θέματα σχετικά με το Exeo

Re: Τα πρώτα......

Δημοσίευσηαπό STD Toledo » Πέμ Σεπ 24, 2009 11:18 am

Γειά σας φίλοι μου !...

Να που επανέκαμψα στο forum μας, απ΄το οποίο έλειψα για μεγάλο χρονικό διάστημα (για προσωπικούς λόγους, τελείως αδιάφορους από το forum και τους αγαπητούς συν-forum-ίστες που χαιρετώ εκ βάθους καρδίας !....).

Λοιπόν επί του θέματος....

Χθες πήγα σε έκθεση της Seat (εδώ στη Λαμία) και είδα το EXEO... Α π ο γ ο ή τ ε υ σ η !....

Ναι εντάξει, είναι βασισμένο στο παλιό Α4 (που μου αρέσει πολύ !...) αλλά μέχρι εκεί...

Πλαστικά: :(
μετριότατα και άσχημα διακοσμημένα - ειδικά στις πόρτες και τις θέσεις των ηχείων

Μέταλλα (ας μην το συζητάμε): :oops:
1. Καπώ με βαμμένο ως προεργασία το μέσα μέρος του
2. "Νεύρα" κολλημένα με UHU ?
3. Πάχος μετάλλων καπώ; κάτι πιο παχύ από τσιγαρόχαρτο
4. Ποιότητα κατασκευής; το καπώ ανασηκωμένο τέρμα επάνω: το κουνάς και "παίζει" όλο σαν καρυδότσουφλο
5. Έλειψη του ηχομονονωτικού υλικού (από το κάτω μέρος του καπώ)
6. Καπελιέρα (πορτμπαγκαζ): μέταλλα που τα στραβώνεις με το χέρι. Κι ενώ η Audi έχει subwoofer εκει, το Exeo έχει τη βάση του...

Χώροι: :thumbl:
Καμπίνα: ικανοποιητική - ως Α4, με το δεξί πόδι (του οδηγού) να "γλύφει" πάνω στην αριστερή πλευρά της κεντρικής κονσόλας
Πίσω: όπως και στο Τoledo 1M - μέτρια τα πράγματα. Δεν έχει ξεχωριστό κλιματισμό πίσω ενσωματωμένο στον "τεμπέλη" όπως το Octavia 5;...
Πορτμπαγκαζ: ρηχό πολύ λόγω τεράστιου χώρου που καταλαμβανει η κανονικών διαστάσεων ρεζέρβα. Μάλλον μικρότερο του Toledo 1M.

Δεν το οδήγησα, αλλά θα συμβει και αυτό από την επόμενη εβδομάδα.
Κρίμα, γιατί το περίμενα πολύ καλύτερο. Στις φωτο και στις παρουσιάσεις δείχνει πολύ καλύτερο.

Κι αυτή η μάσκα ρε παιδί μου... Σαν χήρα με βέλο... και "ολίγον" έγκυος (προς τί το τόσο "φούσκωμα" στο κέντρο της μάσκας;) :euthink:
Αμ' τ' άλλο; Να μην φοράει standard AFS xenon; αλλά κατόπιν παραγγελίας + 1.100 ΕUR.

Ξέρω γω... τι να πώ;... Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το βρήκα... Μου φαίνεται πως το Toledo μου (1Μ) είναι μάλλον ποιοτικότερη υλοποίηση, λες;...

Άλλος κανείς το είδε; το έπιασε; μπήκε μέσα; το οδήγησε;...

Περιμένω νέα και γνώμες επί του θέματος...
Εικόνα
Fast Toledo but... Not Furious !!!...

Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
STD Toledo
2nd gear
2nd gear

Ημ/νία εγγραφής: Παρ Οκτ 06, 2006 8:52 am

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Exeo

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης