volver έγραψε:Dilesiotis έγραψε:volver έγραψε:Δηλεσιώτη ,απόψε με ρώταγε ο Παντελής πιό κουμπί πρέπει να πατήσει για να σου ρίξει ban ,![]()
Εσυ Δημήτρη δεν του είπες όμως; έτσι δεν είναι;
Oχι Κώστα δεν του είπα,αλλά μου λέει, μην σε νοιάζει θα το βρω μόνος μου και θα τον μοντάρω.![]()
Αστα όλη την ημέρα είναι μέσα και δοκιμάζει τα καινούρια κουμπιά ...Αν δεν μας ανατινάξει στο τέλος καλά θα είναι.![]()

τιιιιιιιιι?μονο αυτοι φυγανε?φτου!!!τελος παντον,καλη επυτιχια και στους μπες και στους βγες της ομαδας admin!!seatnet έγραψε:
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που αποχώρησαν Giannis, Leonfr, Kiousisv Και Gleon για την άψογη συνεργασία τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

volver έγραψε:Dilesiotis έγραψε:volver έγραψε:Δηλεσιώτη ,απόψε με ρώταγε ο Παντελής πιό κουμπί πρέπει να πατήσει για να σου ρίξει ban ,![]()
Εσυ Δημήτρη δεν του είπες όμως; έτσι δεν είναι;
Oχι Κώστα δεν του είπα,αλλά μου λέει, μην σε νοιάζει θα το βρω μόνος μου και θα τον μοντάρω.![]()
Αστα όλη την ημέρα είναι μέσα και δοκιμάζει τα καινούρια κουμπιά ...Αν δεν μας ανατινάξει στο τέλος καλά θα είναι.![]()

kemmotar έγραψε:dilesiotis τσιμπα απο μενα προσωπικα μια προειδοποιηση για προσπαθεια καταχρησης "φιλιας" με ετερο διαχειριστη....
ΥΓ ελα μια πλακα κανουμε![]()
![]()
![]()
![]()

kemmotar έγραψε:o παντελης περνα εξετασεις τωρα τακτοποιησης και μεταφορας ποστ μην τον απασχολεις σε παρακαλω...![]()
![]()
![]()
![]()
εκτος αυτου ειναι trial ακομα...![]()

ποτε τα ειπατε,ποτε τα συμφωνησατε!!!!!kemmotar έγραψε:dilesiotis τσιμπα απο μενα προσωπικα μια προειδοποιηση για προσπαθεια καταχρησης "φιλιας" με ετερο διαχειριστη....
ΥΓ ελα μια πλακα κανουμε![]()
![]()
![]()
![]()
@bennelis...
κριμα βρε, δεν μας εκανες τις προτασεις σου εγκαιρα για τον ποιο/ποιους θα επιθυμουσες αν να μπουν/βγουν ωστε και εμεις σαν υπευθυνη Διαχειριστικη Ομαδα να τις λαβουμε "σοβαρα" υποψη μας... αν μη τι αλλω να εισαι και εσυ ευχαριστημενος... δεν πειραζει την επομενη φορα

benellis1 έγραψε:ποτε τα ειπατε,ποτε τα συμφωνησατε!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

astrapojiannos έγραψε:Υπάρχει ακόμα το σαιτ;Να έλεγα..........................καινούργια κουμπάκια.................................Παντελής...................

(ακόμα..μπου χα χα)

Επιστροφή στην Nέα - Ανακοινώσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης